Avenue

Trupa AVENUE a fost înfiinţată în anul 2004, an în care a apărut şi primul său album – ASHA… începe”, la Media Pro Music. Din 2005 devine o trupă exclusiv de cover-uri şi susţine peste 800 de concerte în majoritatea cluburilor de profil din Bucureşti şi din ţară, la petreceri corporate, precum şi la Berlin, Kiev, Balcic şi Nisipurile de Aur. De asemenea, ASHA BAND a fost invitată să deschidă spectacolele unor nume mari, precum Paul Gilbert (Mr. Big) şi Scorpions.

În februarie 2011, Marius, Ştefan şi Ionuţ cooptează în formaţie treii vocalişti de excepţie: Gabi Guriţă” Nicolau, Cristi Nistor, Oana Puscatu precum şi un instrumentist extraordinar la clape – Andrei Vasilache. Revenirea lui Gabi Guriţă Nicolau în muzică alături de AVENUE este un eveniment important pentru toţi iubitorii de muzică rock de calitate, care de acum vor putea asculta la spectacolele trupei AVENUE şi hiturile care l-au consacrat Cheamă-mă” şi Am crezut în ochii tăi”. Celălalt solist, Cristi Nistor, una dintre cele mai bune voci tinere ale muzicii româneşti, are un palmares impresionant.

A devenit cunoscut cu piesa Coji de portocale’’, dar şi datorită compoziţiilor scrise pentru diferiţi artişti. Oana Puscatu este cunoscuta publicului dupa castigarea locului 2 la concursul Megastar.

Trupe de Coveruri in parteneriat cu Bestevent si Backline asigura tehnica necesara pentru ca acesta trupa sa poata sustine concerte live in cadrul oricarui tip de eveniment.

Doresti sa inviti acesta trupa la un eveniment?

Contact Avenue

Suna la 0733 114 559 sau trimite un email la lavinia@bestevent.ro si in scurt timp vei afla in ce conditii poate trupa onora invitatia la evenimentul tau.