Trupa Zero

Trupa Zero a fost infiintata in anul 2006, fiecare din cei cinci componeti facand parte anterior din alte trupe de succes. Trupa ZERO se doreste a fi o alternativa: piese cu atitudine ce te reprezinta in totalitate. Mesajul .Zero este adresat tuturor celor care s-au saturat sa asculte aceleasi piese cu mesaj banal ….
Primul single, Come This Way a fost lansat in octombrie 2007 si a fost in colaborare cu Marius Moga. Tot cu aceasta piesa am participat si la editia din 2008 a concursului Eurovision, unde au obtininut locul 5 in finala nationala si unde au pus in scena un show extrem de spectaculos. Piesa, care s-a dorit a fi declaratia – imn a trupei catre public, a beneficiat de un videoclip in regia lui Dragos Buliga, scenariul petrecandu-se intr-un viitor apocaliptic unde muzica a fost interzisa.

In vara anului 2008 a fost lansat cel de-al doilea single, Amo Amo, piesa compusa de Marius Moga. Videoclipul piesei a fost unul foarte vesel si colorat, cei cinci fiind pe rand diverse personaje. Inceputul de an 2009 a fost unul foarte bun pentru trupa ZERO care au lansat un nou single, » Sunny Days », o compozitie a baietilor de la Play&Win. Noua piesa a fost lansata in cadrul Eurovision si a fost remarcata si apreciata atat de public cat si de cei din juriu. Prestatia lor artistica cat si jocul de scena, realizata impreuna cu un regizor de platou si o actrita au iesit in evidenta si au aratat ca cei cinci au un mare potential si ca nu sunt doar o trupa de sezon. « Sunny Days » a intrat deja pe radio si se anunta a fi un mare hit.

Primavara acestui an inseamna si lansarea albumului de debut semnat ZERO, album ce va conte 12 piese. Materialul discografic este produs la casa de discuri Roton, iar piesele de pe album sunt facute realizate de Marius Moga, Play&win precum si de catre cei cinci componenti ai trupei.

Trupe de Coveruri in parteneriat cu Bestevent si Backline asigura tehnica necesara pentru ca acesta trupa sa poata sustine concerte live in cadrul oricarui tip de eveniment.

Doresti sa inviti acesta trupa la un eveniment?

Contact Trupa Zero

Suna la 0733 114 559 sau trimite un email la lavinia@bestevent.ro si in scurt timp vei afla in ce conditii poate trupa onora invitatia la evenimentul tau.