Xteens

Din pasiune si dragoste pentru muzica si tot ceea ce inseamna entertainment am alcatuit o echipa energica, pregatita sa faca fata oricarui tip de eveniment cu maxim entuziasm si resurse. Xteens inseamna totul: muzica de dans, muzica de suflet, piese noi, piese care au “scris” istoria, cantate live sau alese “pe spranceana” de DJ-ul nostru, totul sub jocul ametitor al luminilor de scena, auzindu-se fidel si la volumul ideal cu ajutorul echipamentului de sunet pe care il detinem. Suntem pregatiti pentru orice fel de petrecere si am acumulat experienta necesara pe parcursul a peste 200 de evenimente reusite, fie ele cantari de club, festivaluri, scene mari sau evenimente private, asa ca abia asteptam sa devenim noii vostri prieteni si sa construim impreuna o seara spectaculoasa!

Componenta:
Iuliana Dobre – lead vocal
Cornel Puscasu – vocals
Gabi Negoiasa – keyboards
Claudiu Cojocaru – guitar
Geo Statie – bass
Filip Adrian – drums

Trupe de Coveruri in parteneriat cu Bestevent si Backline asigura tehnica necesara pentru ca acesta trupa sa poata sustine concerte live in cadrul oricarui tip de eveniment.

Doresti sa inviti acesta trupa la un eveniment?
Contact Xteens

Suna la 0733 114 559 sau trimite un email la lavinia@bestevent.ro si in scurt timp vei afla in ce conditii poate trupa onora invitatia la evenimentul tau.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =